Film en lespakket The Biggest Little Farm

Kosten: Gratis  

De film 'the Biggest Little Farm' gaat over de moedige en inspirerende zoektocht van een jong echtpaar, dat in harmonie met de natuur voedsel wil gaan produceren. Hun ideale boerderij bereiken ze met vallen en opstaan. De film kan een leuke manier zijn om leerlingen in het groene (v)mbo mee te nemen in de gedachtegang van duurzame landbouw. Via vier lesbrieven worden John en Molly in hun avontuur gevolgd en gaan leerlingen met vragen en opdrachten aan de slag. Stap voor stap worden leerlingen geïnspireerd en aangezet tot meer natuur inclusief denken en handelen in hun leven.
Reserveren Terug naar overzicht

Algemene informatie

Kosten:
Gratis  
Doelgroep:
VO
Soort activiteit:
Op school
Leeftijd:
VO
Tags:
Lespakket, Natuur- en milieueducatie
Locaties:
Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijkbij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist

Wanneer

Periode: hele jaar

Over de aanbieder

The Biggest Little Farm

Vanuit Clusius college (vmbo/mbo groen onderwijs in Noord-Holland) werken we via projecten aan meer aandacht voor biodiversiteit en voor het belang van een groene omgeving in al onze opleidingen. Dit doen we door samen te werken met voorlopers, innovatieve bedrijven en maatschappelijke organisaties die zich bezig houden met natuurinclusief denken en werken. Het ontwikkelen en toepassen van het lesmateriaal over de inspirerende film The Biggest little farm is een voorbeeld. 

Rosemarie Slobbe
r.slobbe@clusius.nl
Website bezoeken
Drechterwaard 10a
1824 EX
Alkmaar
Noord-Holland

Reserveren

Naam school/ instelling
Adres
Postcode
Plaats
Soort onderwijs
Contactpersoon school
Tel. nummer
E-mail
Aantal leerlingen
Datum of periode
Toelichting
Mogen wij u in de toekomst nog per e-mail eens benaderen om u te informeren over nieuw aanbod?